El Cansancio

El Cansancio es un col·lectiu, o potser caldria dir companyia, que vaig conèixer durant la temporada 2003-2004 escoltant Ràdio 4. Feien un programa d’humor molt original anomenat “Ultimàtum a la terra”, on entre tres persones feien una gran quantitat de personatges (sovint utilitzant moduladors). A l’inici del programa s’aclaria que aquella retransmissió era “decodificada” d’una emissió extraterrestre, que els alienigenes estaven preparant-se per la destrucció de la humanitat i que aquell programa era el que ells feien per motivar al personal. Realment era un gran programa!!

El “millor de tot” va ser descobrir que ells eren els autors del mític anunci que corre per internet i que tothom ha sentit alguna vegada, el del Seat Makinero i… que vivien a Gracia! 😉

Després de destruir la terra, la següent temporada van tornar a Ràdio 4 amb “Una mala tarda la té qualsevol”, que ja era un magazine més “tradicional”, com a mínim ells ja eren qui eren en realitat, tot i que el programa tenia un regust molt “ultimàtum”, ple de gags, veus i riures. Aquesta temporada han trigar una mica en tornar i ara per partida doble, tot i que en un format més reduït del que tenien, cada dia a Ràdio 4, entre les 12:30 i 13h: “L’Incident Kàplan”. També estan fent un micro-espai a RNE, en castellà.

Presencialment també podeu disfrutar del seu humor i des de fa ja unes quantes setmanes, aprop de casa, al Teatreneu, tots els divendres a les 22h i els dissabtes a les 20:30h, us els recomano molt! Podeu aconseguir un 2×1 a http://www.elcansancio.com/2x1_apoteosis.jpg (si, si, tal qual, impressora i avall!).

A la seva web trobareu un munt d’informació i programes per escoltar!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en webs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *