La Troba Kung-fú

M’he hagut de motivar amb aquest post d’el bloc carabassa per tornar a fer un post, tres mesos ja feia! :-O Ja feia uns dies que em rondava pel cap, com tants d’altres temes que penso que son bons, però aquest no pot esperar més!

Es tracta de La Troba Kung-fú, el nou grup d’en Joan Garriga (pels despistats, acordió i veu principal de Dusminguet). He tingut la sort de poder veure’ls en dues ocasions (i la tercera serà el 7/5/06, al Moll de la fusta, a les 19h. pel Dia de l’Esperança d’Intermon-Oxfam) i txana molt! Als dos enllaços de la troba, una mica enrere, podreu descarregar un medley, al segon enllaç, i tot fa pinta que el disc sencer, per entregues, al primer enllaç (de moment només un tema) i al primer enllaç, cada quinze dies un nou tema per descarregar, fins a completar el disc sencer!… l’estil és difícil de definir, si us mola Dusminguet segur que també us agradarà La Troba, ara, amb una guitarra ventilador, sonen molt rumberos!

Seguiu-li la pista també a Martingala (on hi ha en Martí Showarma Vilardebò, l’ex-baterista) i Banjim Banjam (on hi ha en Daniel Calabrita, ex-guitarrista)!!

Aquesta entrada ha esta publicada en música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *