Una senyora es troba una granada en una bossa de patates

Fa una estona en Barril ha comentat aquesta notícia:

A Nàpols, una senyora de 78 anys ha comprat una bossa de patates i una de les patates era una granada de la segona guerra mundial, sembla ser… No he trobat la notícia més que a alguns diaris petits de sud-amèrica, i fa gràcia la part que diu…

“La italiana se disponía a pelar las patatas, cuando en un acto reflejo y sin mirar echó mano a una de la bolsa. Su sorpresa fue mayúscula al comprobar que tenía entre sus manos un artefacto del tamaño de un limón. Al mirarlo fijamente vio que se trataba de una granada, a la que le faltaba la espoleta.”

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Una senyora es troba una granada en una bossa de patates

 1. 20g32 diu:

  Això si que era un Trumfo fer…(una patata brava!)

 2. cani diu:

  No sé si creure-ho. Les patates les clasifica una màquina per mida i densitat, o sigui que una granada hauria de tenir la mateixa mida i densitat….Dificil, encara que no soc expert en aquests artefactes, una mica més en patates…:D
  De totes maneres…vaja una “patata brava” com dieu…per picant que no quedi…:D

 3. aborigen diu:

  10 anys després, posant al dia enllaços he trobat una altra notícia similar del 2012, aquest cop a Andalusia, i sembla ser que amb patates que venen sempre del front de l’est de França de la 2a guerra mundial… Al tanto si compreu patates franceses 😉

  http://sevilla.abc.es/20120207/andalucia/sevi-encuentra-granada-mano-bolsa-201202071716.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *