Diputats i ignorància

Llegeixo a NT Vilafranca que fa uns dies, al Congres dels diputats, han rebutjat les propostes d'ERC i IU-ICV per a d'implantació del software lliure a l'administració central. Malgrat que qualsevol persona amb un cert sentit comú, i un parell d'orelles per escoltar el raonament, el portarien a votar a favor, les dues propostes s'han votat per separat i a la d'IU-ICV hi han votat 15 diputats a favor i a la d'ERC 16, potser algú havia anat a fer el cafè en el moment que no tocava. Si teniu una estona podeu llegir les intervencions a favor i en contra (tremendes perles dels sociates i peperos!) en aquest document PDF, a partir de la pàgina 18, no te desperdici!

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Diputats i ignorància

  1. Quim diu:

    Jo no crec q sigui un rotllo de que algú va anar a fer un cafe quan no tocava… però és increïble la tendència q esta agafant el PSOE…

  2. crazy diu:

    Per lo del café em referia a la diferència d’un vot a favor entre ambdues votacions… Imagino que es qüestió de ganes i prou, segur que el govern treu algun benefici dels contractes milionaris amb Microsoft, no s’enten que es defensi això enfront de l’ús de programari lliure… 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *