La nova vida de l’aborigen gracienc

Tornem-hi! Des del darrer post, ja fa un any! Pels que no ho sapigueu, ja fa dos anys que formo part del jovent gracienc que es veu obligat a marxar de la Vila, tot i que en el meu cas ha estat del tot voluntari, i no, no he marxat a Sabadell, si no a França. Així, he intentat exportar la festa major de Gràcia i promocionar la construcció d’una rèplica del campanar de la plaça de la vila, primer a la Vall del Loira, i ara a la Bretanya… però noi, no me’n surto gaire, de moment.

La meva vida gracienco-digital ha quedat vinculada a GràciaNet, per suposat, tot i que no he trobat ni el que explicar al bloc, ni segurament he tingut les ganes de fer-ho. Ara me n’adono que de tant en tant hi han coses que m’agradaria explicar, i, coi! be m’hi hauré de posar… així que procediré a retocar el nom del bloc i tornaré a respirar, finalment 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en a l'exili, FR, quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La nova vida de l’aborigen gracienc

  1. greips diu:

    Ben tornat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *