Yamaha Bodibeat

Via OhGizmo! m’assabento de la novetat per a final d’any de Yamaha, el BodiBeat, un reproductor musical que selecciona les cançons fent coincidir els BPM amb el nostre ritme cardíac.
El braçalet BobibeatD’aquesta manera el nostre exercici físic serà més agradable al poder casar els nostres moviments amb el ritme de la música. Un gran invent per als melòmans que fan exercici 😉 Em pregunto però, com s’ho farà l’aparell, per exemple, per adequar la música d’una persona que corre habitualment amb un ritme cardíac de 110 ppm. i a la qual només li agrada la clàssica, o bé un amant del psy-trance que es dedica a córrer amb suavitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Yamaha Bodibeat

  1. cani diu:

    L’altre dia en parlaven per la radio. La pregunta que et fas, també la va fer el locutor. La resposta que va donar l’expert va ser que tu podies triar el tipus de música que volguesis i l’aparell triaria, entre totes les peces, la que s’ajustes més al teu ritme. O sigui pots tenir tot de música de la que vulguis i l’aparell tria la canço més adient al moment d’esforç.
    Sincerament ho vaig trobar com dificil, encara que pot ser….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *