L’assassí de l’alcohol?

alcohol killerFa uns dies, baixant Escorial cap al metro veig un cartell enganxat a un “pirulo”, junt amb d’altres de concerts, festes, etc. on sortia una llauna d’una beguda que no coneixia, s’anomena “Alcohol Killer” i els reclams publicitaris que la rodejaven asseguraven que era la revolució contra la ressaca i que baixava l’índex d’alcohol a la sang…

Googleges una miqueta, arribes a la seva web i veus com, a banda de publicitar la beguda anti-alcohol, ja tenen una anti-radicals lliures i una anti-greix… flipant, no? I al flash que tenen encara surten dues llaunes sense identificar, amb un interrogant, vés a saber l’anti-algunacosa que ens oferiran! De moment l’anti-ressaca s’haurà de provar, que al cartell deia que esta “aprobado por el Departamento de Sanidad de Cataluña”… 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a L’assassí de l’alcohol?

 1. Winston diu:

  Fa por aquesta beguda…

 2. Sisu diu:

  El remei per a la ressaca fa molt de temps que es va inventar.

  A jutjar pel que diu la gent, el remei per la ressaca ha de ser una barreja d’ibuprofen, cervesa, aigua, llet, aspirina, alka-seltzer, suc de taronja, bicarbonat i café. Infalible.

 3. bruixeta diu:

  Quines coses més estranyes!!! La gent ja no sap que inventar-se!!!

  Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *