Execute

execute_

Clienta: Estic utilitzant el Google Earth i hi ha una cosa que no entenc…

Servidor: El Google Earth és una aplicació que no es troba als ordinadors, si t'interessa fer-la anar la podem instal·lar en un moment.

C: Doncs si, si us plau.

Deixant de banda el detall inicial, vaig al lloc que toca, li dono a descarregar i que obri el programa automàticament.

S: Ara es descarrega en uns segons i s'executarà l'instal·lador, sabràs instal·lar-ho o m'espero?

C: No no, "execute"… "install", no?

S: Si, si.

Aquesta entrada ha esta publicada en a la feina. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Execute

  1. Carles diu:

    Ai Toni, que jo m’assemblo a aquesta clienta… més del que voldria!. Una de les coses que passen és que hi ha massa distància entre els que en sabeu d’informàtica, internet, etc, i els que no en sabem. Vull dir que, per exemple, jo en sé més de lavadores i torradores, perquè han evolucionat poc, que d’informàtica, que cada dia surt una cosa nova, a la que a més s’ha d’afegir que hi ha molta nomenclatura en anglés, i els que no en sabem estem en inferioritat. Això sí, utilitzo el google earth, que és una meravella.

    Carles

  2. crazy diu:

    Suposo els meus apunts de la categoria “a la feina” son per a tècnics, que si no no fan gaire gràcia 😉 Jo entenc que la gent no ha de saber, però sovint s’inventen coses per, no se, potser quedar com que en saben, precisament, i aleshores fa gràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *