Em sento ximple

Dissabte 1 de juliol, 22a trobada de diables de Barcelona, organitzada per la Colla Vella de Gràcia, com a ex-diable i havent hagut de declarar en alguna ocasió, com a responsable de la colla en aquell moment, per desperfectes produïts, precisament, en trobades de diables de Barcelona (les espurnes sovint deixen marques als vidres dels comerços, els comerços reclamen a les seves asseguradores i les asseguradores reclamen a l’organització pertinent), proposo a la botiga on treballo, de cobrir els vidres (molts en aquest cas, i sense persianes que poder baixar) que donen al carrer amb cartrons, seguint les recomanacions que la pròpia Vella de Gràcia va repartir als comerços afectats, i pensant també en evitar possibles merders a la Vella si passés alguna cosa…

Com que hi han molt vidres, i havia d’acumular caixes de cartró, vaig informar-me directament de la Vella del recorregut que ens afectava, i dues fonts diferents em diuen: baixarem per Guilleries, i per Vallfogona fins Torrijos…

Avui arribo al curro i em passo hora i mitja ben bones tapant els vidres que donen al carrer Vallfogona amb cartrons (precisament la superfície de vidre més gran de la botiga), la gent em pregunta perquè ho faig, alguns ja ho saben, i alguna iaia remuga amb les seves amigues perquè “mira que els hi fan fer a les botigues” i considerant que “hi ha massa permissivitat”, suposo que més endavant proposaria il·legalitzar les colles de diables, però això ja no ho vaig sentir 😉

Arriben les 21:15 aprox. i arriba el correfoc que havia de passar per Vallfogona, però justament per on no havia de passar… per Verdi!

El pitjor, a banda de la sensació de ser l’únic gilipolles de la vila que ha tapat els seus aparadors amb cartrons, serà que quan plegui, a les dotze passades, hauré de treure tots els putos cartrons i llençar-los al contenidor, mentre el barri és ple de gent passant-ho bé! :-/

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Em sento ximple

 1. greips diu:

  osti tiu, casi em poso a plorar 😉

  allez la france! 🙂

 2. Oriol diu:

  És el que tenen els diables, que són una mica cabrons 😀

 3. Dolors diu:

  Ostres tio, tu no ets gilipolles, ets un cel!

  I què en n’has fet dels cartrons?
  T’ho dic pq. amb lo del meu curro i tal…estic pensant de fer-me un “xaletillu”…:-)

 4. vives diu:

  Ostres, acabo de veure una innovació en la pagina principal, ara tenim fins i tot un index amb els darrers comentaris. Nomes ens falta que els comentaris llegits canvin de color com en aquells forums originals.

 5. Gracienka diu:

  Ànims company!! que de fet, tu vas fer el què hauria de fer tothom 🙂 Super-Clos et donarà una medalleta per “cívic”.
  Quina ràbia, oi?? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *