Polèmica gracienca a Minoria Absoluta (i 2)

Com comentava a l'anterior post, al Minoria Absoluta de RAC1, van tornar a parlar dels "graciencs d'adopció", aquest cop, però, tot i que prometia moltissim, ha estat una mica lamentable perquè en Miquel Alzaueta ha apuntat alguns tòpics i ha encadenat ja una sèrie de ximpleries, i a sobre dient que s'havia documentat i visitat el barri, dient que a Gràcia hi han dues colles castelleres, la "Vella", que al final han arribat a la conclusió de que confonia "Vella" per "Vila", que era únic a Barcelona perque s'hi feia un mercat d'intercanvi (quan se'n fan a d'altres llocs de la ciutat), i bé… decepcionant 😉

Podeu descarregar el fragment de la segona part punxant aquí!

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Polèmica gracienca a Minoria Absoluta (i 2)

 1. greips diu:

  aix, casi que amb la teva crítica m’has fet perdre les ganes de baixar-me el mp3 😛

 2. crazy diu:

  Aixi estalviem ample de banda 😛

 3. 20g32 diu:

  Aquest tiu no te ni idea…!!!

 4. Jan diu:

  La segona part ha estat lamentable. Manca d’informació, manca d’humor i de professionalitat. El que en a la primera part em va fer gràcia (en soc nascut i veí de Gràcia) ha estat decepció a la segona. No penso sentir mai mes a aquest senyor…

 5. albert diu:

  Doncs a petar-li la galeria que té a la riera de Sant Miquel!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *