Jaume Fuster, la biblio (part I)

Avui he visitat la nova i tant gran biblioteca central de Gràcia, la Jaume Fuster, o, imagino que aviat per tothom, "la de Lesseps". Sóc usuari habitual de la xarxa de biblioteques de la ciutat, i aquesta m'ha deixat una mica fred, a banda de que avui hi feien quelcom de l'Any del Llibre, no se si per professionals o que, però hi havien uns hostes i hostesses (no critiqueu, que ho he cercat al Termcat) per allà, traducció simultània i només deixaven passar als que duien una cartolina penjant del coll. M'ha flipat força veure com un senyor gran li demanava a l'hostessa que vigilava l'escala d'accés a l'auditori: "el servei de préstec?" i la noia, després d'uns segons d'incertesa, li ha dit amb una certa mala ostia "ai, no se, pregunte allí"… potser la noieta no s'havia adonat de que estava treballant en una biblioteca, encara que sembli un palau de congressos, si s'ho proposen.

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *