vidajoc.net

Ahir, finalment, vaig decidir-me a entrar a www.vidajoc.net (sempre em pensava que seria una adreça d'aquelles com les de les pelis, que si l'obres et xucla cap a dintre). Potser us heu fixat alguna vegada: adhesius amb aquesta adreça enganxats pels puestus, cartells amb icones diverses que fan referència a Vidajoc… o potser t'has preguntat com ha aparegut la xarranca que hi ha pintada al terra de la Pça. Sant Joan ("de la Virreina" pels camacus), o els "enredos" del Diamant… Doncs això darrer jo tampoc ho sé, però em fa pinta que tot té relació. Va, vinga, entreu-hi, que això s'ho ha currat una gent que viu a Verdi (segons sembla pel registre del domini) i l'acció es situa als carrers de "De'sgràcia" de "Barcelònia" 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en webs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *