u_mä

Hi ha musica que, de vegades, per la seva… senzillesa?, et captiva d’una manera que no t’expliques. I això és el que m’ha passat darrerament amb el disc d’u_mä. Ara en Pau i la Maria ens l’ofereixen gratuïtament a la seva web, no perdeu la oportunitat d’escoltar-lo, i comprar-lo si cal. No us ho penseu, coi! 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a u_mä

 1. Oriol diu:

  Si tant t’agrada espero que almenys hagis fet alguna petita donació al grup a través de l’enllaç que hi ha a la zona de descarregues. T’ofereixen el D gratuït però si vols pagar-lis alguna cosa pots fer-ho, el que tu creguis, el que pensis que val la seva música.

 2. crazy diu:

  Doncs bé, Oriol, a banda de donar-lis suport, posseeixo una còpia original del disc, comprada, si. Potser si llegeixes entre línies, ho haguessis deduït.

  De totes maneres, aquest “espero” no té cap mena de sentit, de la mateixa manera que ells ofereixen la seva música de franc, jo decideixo com la vull consumir, i en aquest cas ha estat pagant, com faig habitualment amb els artistes que aposten per llicències poc restrictives. Si hagués esperat al dia d’avui per escoltar la seva música (perquè el disc no estava disponible a la web fins avui, d’aquí a que precisament avui hagi pensat en fer aquest post) no podria agradar-me tant el disc, no l’hauria paït prou.

 3. greips diu:

  ok, me’l descarrego seguint la teva recomanació, i si m’agrada ja els hi faré arribar algo de pasta.

  Però això que hagin participat a la campanya aquesta del reciclatge els hi treu molts punts eh? 😀 S’ho hauràn de currar molt! 😀

 4. u_mä diu:

  Moltes gràcies per aquest post recomanant-nos!

  Fins aviat!

  Pau i Maria.

 5. Sisu diu:

  Pau vallve crack! a veure que tal es el disc…

 6. Quim diu:

  Iep, esta molt bé això d’üma, a la pròxima hi col·loques un video i segur q queda molt xulo ;9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *