El vot “rogat” (i 2)

Justament avui era un d’aquests dies que toca no treballar, el teu cap t’ha concentrat les hores de feina de tal manera que avui aprofites per anar a comprar-te uns pantalons, agafar en prèstec el darrer disc dels Ramoneurs de Menhirs a la mediateca, comprar quatre coses pel dinar, i no gaire cosa més. Quan arribes a casa, cap a les 12, trobes, finalment, el sobre amb la paperassa per votar i enviar el vot per correu, just el darrer dia del plaç per fer-ho.

Des d’aquí agraeixo al meu cap haver pensat en els meus drets democràtics com a ciutadà d’un altre estat, ja que, sinó, hauria passat a engreixar la famosa abstenció dels votants CERA. Que ens juguem que enguany, tot i el vot pregat, sortiran uns números patètics… prenc com a referència l’abstenció del 85,87% dels adscrits a Barcelona, a les eleccions al Parlament del 2010.

Aquesta entrada ha esta publicada en a l'exili. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *