Religions

religió jediSegons la wikipedia, el 2001 es va iniciar una campanya popular en diferents països de parla anglesa per, a l'hora d'omplir el cens, declarar-se seguidor de la religió Jedi. La iniciativa no només va tenir èxit, si no que va aconseguir que al Regne Unit, per exemple, es censessin 390127 persones dins d'aquesta religió i, per tant, la religió Jedi sigui la quarta religió d'aquell estat.

Desconec si al nostre estat podria funcionar una cosa així, no recordo com va anar el darrer, però crec que no es pregunta pas per la religió, o potser la llei o els propis formularis ho impedeixen… si més no, el proper cens ho intentaré 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en ridiculisme. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Religions

  1. Quim diu:

    Pagues quota? 😉

  2. crazy diu:

    Jo crec que amb haver anat a veure les sis pelis en tens prou 😉

  3. eduard diu:

    Molt bona , jo m’hi apunto 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *