La senyora dels retalls

A la feina ve una senyora de tant en tant que porta retalls de diari (sempre de El Periódico), son de notícies, articles d'opinió, etc. Em demana una quantitat de còpies determinada de cada, paga i sempre, al marxar, em dona un dels articles: "per vosaltres", sempre diu amb un somriure.

Sempre articles d'opinió i sempre positius, mai res de política. M'imagino que aquestes còpies dels retalls ella els reparteix entre els amics i amigues, tal com fa molta gent que reenvia correus d'aquests divertits, per compartir la diversió, o les curiositats, amb les amistats, però en versió "antiga".

Fa una estona ha vingut i m'ha alegrat el dia amb un dels seus retalls.

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *