Reciclatge

Avui he flipat, ho havia sentit dir algun cop, però avui m'ha passat als morros. He sortit de la botiga a llençar cartrons al contenidor de reciclatge. Eren bastants i m'he estat entretenint a plegar-los, com toca, i ficar-los dins del contenidor blau de forma ordenada, de repent, quan era a mitja feina, arriba un camió de BCNeta (a Torrent de l'Olla/Ros de Olano), salten dos paios, miren com estan de plens els contenidors de rebuig i al veure que estan a la meitat, veuen els meus cartrons fora del contenidor (els que estaven pendents de plegar), els arrepleguen, els foten a dins del contenidor de rebuig i cap al camió…

Així volen que reciclem?

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Reciclatge

 1. greips diu:

  i doncs, potser tu et pensaves que el q tu separaves ho mantenien separat? 😀

 2. Carol diu:

  No perdis la fe…;-)

 3. crazy diu:

  Doncs si que ho pensava, i de fet ho segueixo pensant, sempre i quan els que recullen la brossa recullin la brossa que han de recollir i no la que han de recollir els altres 😉 a tu si et diuen “buida els contenidors de rebuig” doncs t’hauries de limitar a fer-ho aixi, i si el blau del costat és ple (que no era el cas), hauries d’informar al compi que els ha de venir a buidar (els més “cívics” de vegades fins i tot hem trucat per avisar de que algun contenidor es ple 😉 perquè es un telefon 900, es clar)

 4. greips diu:

  ja, ho recullen separat i quan ho deixen a la deixalleria segur que no ho barregen, oi?

  Que vols q et digui… separar els coses, apart d’inutil, no deixa de ser una manera de carregar als usuaris el que haurien de fer les empreses i les administracions.

  El que cal fer es reutilitzar, i no pas reciclar. Així s’ha fet sempre i bé que ha anat oi? Ara no, ara hem de reciclar per tal que algunes empreses es faci d’or venent-nos les llaunes, després recollint-lo l’ajuntament, fent un pressumpte procés industrial ells mateixos altra vegada i venent-lo (ells, també) encara més car per sufragar tot un procés del que no en coneixem res. Total, que ara guanyen molts més diners i, per tant, ni somiar-hi en deixar de fer coses en llauna.

  Si, sóc un escèptic pessimista i què? 😀

 5. crazy diu:

  Tic d’acord en això de que reutilitzar es prioritari, no entenc el fet de que cada cop es facin + coses en tetra brik quan ja fa anys que es va dir que era super car de reciclar (inicialment es lloava l’invent del tetra brik en quant ecologia), o que ara el més modern es envasar la xibeca en envas de plàstic, quan el més ecològic ha estat fer-ho en vidre, que es recicla bé i barato. O, parlant del vidre, si la xibeca es ven també en vidre, perque trencar l’ampolla llençant-la en un contenidor verd si es podria reutilitzar, com es fa amb les de cava (si es que algú les porta al punt verd a reciclar), o es feia fins fa poc als bars amb les ampolles petites? (un altre cas inexplicable, la cocacola als bars ara sempre es de llauna)

 6. cani diu:

  Plaça Rius i Taulet. Han fet uns recollidors tope xulos. El primer dia plens a vessar. A l’endemà precintats per evitar que hi tiressin coses. Avui no sé com estan, però després de tota una remodelació de la plaça, que ara no funcionin, ja és una bona cagada. Molt reciclatge però després sembla que només sigui un especte cosmétic i no pràctic.

 7. greips diu:

  @cani,
  dius: “però després sembla que només sigui un especte cosmétic i no pràctic.“. Aquesta és la barcelona de l’esquerra, del tripartit, del PSC per davant de tot i tothom, la barcelona que han volgut els barcelonins. Tota barcelona és molt bonica, molt maca però molt inhumana pels barcelonins.

  Ah! haver votat una altra cosa, ara no sus queixeu 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *