Polèmica gracienca a Minoria Absoluta

l'equip de minoria absolutaTots els dimecres, al Minoria Absoluta de RAC1, hi ha una secció prou entretinguda que realitza en Miquel Alzaueta. Es dedica una mica al que li ve de gust, recomana coses, llocs, va fer tota una càtedra sobre els "biopijos" i ara es dedica a parlar d'altres grups socials, en general… I avui ha tocar als "que diuen que són de Gràcia"!! X-D

Realment ruja molt, fins i tot m'he indignat jo, que ens sóc aborigen (i per tant, sembla ser que no m'afecta). El proper dimecres (3 de maig) en tornarà a parlar i ha demanat que els afectats enviïn correus electrònics (minoriaabsoluta@rac1.net) per rebatre les seves afirmacions, anunciant ja que el dia 3 serà molt més dur! 😉

Podeu descarregar el fragment que us comento des d'aquí mateix!

Aquesta entrada ha esta publicada en quotidianitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Polèmica gracienca a Minoria Absoluta

  1. Dolors diu:

    A mi m’ha semblat fantàstic:-P De fet escriuria un mail per què no s’oblidi de comentar la Festa Major:-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *