Locals que es converteixen en habitatges

Ja fa temps que al meu carrer de sempre, el carrer Montseny, hi ha un local buit. Això no és cap novetat, n'hi han molts, per sort o per desgràcia. Però aquest va ser reformat ja fa un temps, hi van posar parquet i el van posar maco, van penjar un cartell de "LOCAL EN ALQUILER". Deu ser que aquest local no mola, o es que en demanaven massa, però ara, de sobte, i mitjançant una cutre-enganxina (al damunt de la paraula "LOCAL"), el local s'ha convertit en un "loft", tant de moda avui en dia. No se quant costava abans, però ara en demanen 860€ al mes, vaia tela. La llàstima es que l'acabarà llogant algun camacu i quan arribi la festa major, o el bon temps, es cagarà en el soroll que patirà i en tindrem un més dels que demanen silenci.

Aquesta entrada ha esta publicada en especulació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Locals que es converteixen en habitatges

  1. margarita diu:

    yo també vic a gracia.i mágrada molt tindre una pagina a internet que es parli del meu barri els comentaris de Maurici sont molt interesants a mi també tindria que apendre a escriure millor el catalá podries fer un escrit a la teva pagina donant algunes regles ortografiques per els que no saven prou.andavant a tots jo soc del pare que ningú tindria que llogar un pis tant car i molt
    meinys comprar. jo no entenc qui pot comprar pisos a 80millons de pesetas si no tens diners heredats no tenim vida per puguer pagarlo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *